ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ), ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ , ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΖΑΤΖΙΔΗ

27/06/2005
21:30
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ), ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ , ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΖΑΤΖΙΔΗ
Θανάσης Πολυκανδριώτης

Η Νομαρχία Θεσσαλονίκης παρουσιάζει τον

ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ
σε Μεγάλες Επιτυχίες & Αφιέρωμα στον ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ
Μαζί του το Μουσικό Σύνολο 40 μπουζουκιών «ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ»

Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης
(Παλαί Ντε Σπορ)
Δευτέρα 27 Ιουνίου 2005, ώρα: 21.30

 

Συμμετέχουν οι:
Θέμης Αδαμαντίδης, Πέτρος Γαϊτάνος, Στέλιος Διονυσίου, Χρήστος Καρακώστας, Βασίλης Καρράς, Κώστας Μακεδόνας, Ζαφείρης Μελάς, Στάθης Νικολαϊδης, Γιάννης Νικολάου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ελεάνα Παπαϊωάννου, Ντίνα Παπαϊωάννου, Μαρία Πολυκανδριώτη, Δημήτρης Χρυσοχοϊδης

Η Νομαρχία Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Πολιτισμού, κατόπιν πρωτοβουλίας και ευαισθητοποιήσεως του Νομάρχη Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη για τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας κατά των Ναρκωτικών, διοργανώνουν μεγάλη συναυλία με τον γνωστό συνθέτη Θανάση Πολυκανδριώτη.

Το πρώτο μέρος της συναυλίας είναι αφιερωμένο στο μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Στέλιο Καζαντζίδη, που αγαπήθηκε όσο κανείς από όλους τους Έλληνες. Στο δεύτερο μέρος κυριαρχούν μεγάλες επιτυχίες του Θανάση Πολυκανδριώτη από την πορεία του στο λαϊκό τραγούδι από τη δεκαετία του ’70 μέχρι σήμερα.

Τους τραγουδιστές συνοδεύει το μουσικό σύνολο «ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ» που αποτελείται από 40 μπουζούκια του Θανάση Πολυκανδριώτη, γνωστοί από τη συμμετοχή τους στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 καθώς και λαϊκή ορχήστρα.

Σημαντική η παρουσία της Βάσως Καζαντζίδη, η οποία θα τιμηθεί από τον Νομάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, για την προσφορά του Στέλιου Καζαντζίδη στην ελληνική μουσική σκηνή.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην «ΑΝΑΔΥΣΗ» για την ενίσχυση του ανοιχτού θεραπευτικού προγράμματος απεξάρτησης εφήβων, στην εταιρία «ΟΑΣΙΣ» για την υποστήριξη εξαρτημένων ατόμων, καθώς και στο «ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ» για την ενίσχυση των θεραπευτικών προγραμμάτων του ιδρύματος.

© all rights reserved Polykandriotis.gr