ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ZAPPA CLUB 22 & 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

22/01/2015 - 23/01/2015
Ισραήλ
Zappa Club
ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ZAPPA CLUB 22 & 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015
Θανάσης Πολυκανδριώτης

Θερμή υποδοχή από το ισραηλινό κοινό στον Θανάση Πολυκανδριώτη

O Θανάσης Πολυκανδριώτης ταξίδεψε στο Ισραήλ και πραγματοποίησε δύο παραστάσεις στo Zappa Club Tel Aviv και στο Zappa Club Herzliya στις 22 και 23 Ιανουαρίου, 2015.
Το ισραηλινό κοινό επεφύλαξε θερμή υποδοχή στον Έλληνα συνθέτη που μαζί με την Μαρία Σπυροπούλου στο τραγούδι και την Αργυρώ Κεραμιδά στο μπουζούκι, συνέπραξαν με αξιόλογους μουσικούς από το Ισραήλ και προσέφεραν στο κοινό ένα πρόγραμμα που τα είχε όλα.  Αγαπημένα τραγούδια που έχουν τραγουδήσει οι μεγάλοι μας τραγουδιστές, Στέλιος Καζαντζίδης, Στράτος Διονυσίου, Γιάννης Πάριος, Τόλης Βοσκόπουλος και μεγάλες επιτυχίες του Πολυκανδριώτη. Μέσα από τον Χατζιδάκι, τον Θεοδωράκη, τον Βαμβακάρη, τον Τσιτσάνη αλλά και τον Brahms, ο Πολυκανδριώτης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό με τα ταξίμια και τους αυτοσχεδιασμούς του σε ένα κοινό που εκδηλώνει με κάθε τρόπο την αγάπη του για την ελληνική μουσική.
Συνδετικός κρίκος του Θανάση Πολυκανδριώτη με το Ισραήλ είναι ο Αsi Yehiel ένας πολύ γνωστός και αξιόλογος ισραηλινός τραγουδιστής που πέρα από τα τραγούδια της πατρίδας του, τρέφει μια μεγάλη αγάπη για το ελληνικό λαϊκό τραγούδι. Τραγουδώντας για χρόνια ελληνικά τραγούδια στην πατρίδα του απέκτησε τέλεια προφορά και ελληνικό ύφος στις ερμηνείες του.
Ο Πολυκανδριώτης υπογράφει τη μουσική στο πρώτο CD του Asi ο οποίος ήταν φυσικά και ο πρωταγωνιστής στις δύο παραστάσεις στο Τελ Αβίβ.  To ραντεβού με το ισραηλινό κοινό ανανεώθηκε για ακόμα δύο παραστάσεις τον Ιούνιο του 2015.

© all rights reserved Polykandriotis.gr