Ο ‘ΣΟΛΙΣΤ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ’ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗ LOUIS CRUISES!

04/08/2014
Ο ‘ΣΟΛΙΣΤ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ’ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗ LOUIS CRUISES!
Θανάσης Πολυκανδριώτης

Ο ‘Σολίστ του Ελληνικού Μπουζουκιού’

Θανάσης Πολυκανδριώτης ταξιδεύει με τη LouisCruises!

Η Louis Cruises, στο πλαίσιο των θεματικών εν πλω εκδηλώσεων που φέτος δοργανώνει και με στόχο πάντα την προώθηση της ιστορίας της ελληνικής μουσικής, έχει την τιμή να φιλοξενήσει στα  κρουαζιερόπλοιά της έναν από τους καλύτερους Έλληνες συνθέτες και σολίστ στο μπουζούκι, τον Θανάση Πολυκανδριώτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο δάσκαλος του ελληνικού μπουζουκιού μαζί με την ομάδα του που απαρτίζεται από 5 μουσικούς και 4 χορευτές, θα ‘ταξιδέψουν μελωδικά’ στο Αιγαίο τους επιβάτες της LouisCruises ερμηνεύοντας τραγούδια που αποπνέουν αληθινή και αυθεντική Ελλάδα, όπως η «Φραγκοσυριανή» του Μάρκου Βαμβακάρη, οι «Χαρταετοί» του Μίκη Θεοδωράκη, ή το «Τα πήρες όλα κι έφυγες» του ίδιου μεγάλου συνθέτη.

Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 6 μοναδικές εν πλω συναυλίες,  ξεκινώντας από τις 4 Αυγούστου 2014 με το LouisOlympia. Στη συνέχεια οι επιβάτες του LouisCristal θα έχουν τη χαρά να τον απολαύσουν στις κρουαζιέρες με την ονομασία ‘Ειδυλλιακό Αιγαίο’ στις 8 και 25 Αυγούστου 2014. Στις 5  Σεπτεμβρίου 2014 θα δώσει και πάλι το ‘μουσικό παρόν’στοLouisCristal, ενώ ακολουθούν δύο ακόμα συναυλίες στις 19 Σεπτεμβρίου και 19 Οκτωβρίου 2014 με το LouisOlympia.

Επιπλέον, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης μαζί με το γνωστό Δρ. ΠαντείουΠανεπιστημίου μουσικολόγο Δημήτρη Σταθακόπουλο θα πραγματοποιήσουν στις 5 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της 7ήμερης κρουαζιέρας ‘Εικόνες Αιγαίου’ με το LouisCristal, ένα διαδραστικό μουσικό σεμινάριο για την «Ιστορία της Ελληνικής Μουσικής». Οι επιβάτες θα έχουν τη σπάνια ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία και τα μυστικά των μουσικών οργάνων που βρίσκονται στην καρδιά της μουσικής παράδοσης των Ελλήνων, όπως το μπουζούκι, ο τζουράς και ο μπαγλαμάς.

Στo πλαίσιo της δέσμευσης της Louis Cruises να προσφέρει στους επιβάτες της την καλύτερη εξυπηρέτηση και απόλαυση εν πλω, διοργανώνει φέτος στα κρουαζιερόπλοιά της μία σειρά από 62 θεματικές κρουαζιέρες για όλα τα κοινά, ενδιαφέροντα και ηλικίες, με σκοπό να γνωρίσουν οι επιβάτες καλύτερα τους μοναδικούς προορισμούς της εταιρείας, να ζήσουν και να ακούσουν τις ιστορίες τους, μέσα από τη μουσική, την Ιστορία μας, την αρχαιολογία, τη γαστρονομία της χώρας μας, την ελληνική παράδοση και άλλα πολλά.

Για περισσότερες πληροφορίεςγια τις θεματικές κρουαζιέρες της LouisCruises, επικοινωνήστε με το 210 4583499 ή επισκεφθείτε το www.louiscruises.com

© all rights reserved Polykandriotis.gr