ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

«Στους δρόμους του Στράτου με το μπουζούκι του Πολυκανδριώτη»

06/07/2016
21:00
10
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Θανάσης Πολυκανδριώτης

Το Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016 παρουσιάζει την Τετάρτη 6 Ιουλίου στην Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο, τον συνθέτη και σολίστ του μπουζουκιού, Θανάση Πολυκανδριώτη με την ορχήστρα του, σε ένα μοναδικό λαϊκό μουσικό πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης. Τραγούδια που αγαπήθηκαν, τραγούδια που όλοι τραγουδήσαμε, τραγούδια που χαρακτήρισαν γενιές και γενιές, παρουσιάζονται στο κοινό μέσα από τις μοναδικές και χαρακτηριστικές ερμηνείες του Άγγελου και του Στέλιου Διονυσίου αλλά και του ίδιου του συνθέτη.

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης έγραψε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στράτου Διονυσίου τη δεκαετία του 1980.

Δέκα χρόνια αργότερα, έγραψε τον πρώτο δίσκο του Άγγελου Διονυσίου Παράπονο μου ενώ ακολούθησαν και άλλες συνεργασίες. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με το νεότερο Στέλιο Διονυσίου με συμμετοχές σε δύο δίσκους του.

Οι φίλοι του λαϊκού τραγουδιού και οι θαυμαστές του Στράτου θα απολαύσουν μεταξύ άλλων τα πιο δημοφιλή τραγούδια του συνθέτη όπως: Τα πήρες όλα, Τα βάσανά μου, Τα μάζεψα τα πράγματα, Και λέγε λέγε. Το ρεπερτόριο συμπληρώνουν μεγάλες επιτυχίες των Άκη Πάνου, Αντώνη Ρεπάνη, Μίμη Πλέσσα, Τάκη Σούκα, Χρήστου Νικολόπουλου καθώς και τραγούδια από τις προσωπικές δουλειές του Άγγελου και του Στέλιου.

© all rights reserved Polykandriotis.gr