• 1
  • 2
slide7
slide6
slide5
slide4
slide3
slide2

Media Release

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ & ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ O Θανάσης Πολυκανδριώτης & το Μουσικό Σύνολο Μπουζουκιών «ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ...

Περισσότερα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ & ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Θανάσης Πολυκανδριώτης & το Μουσικό Σύνολο Μπουζουκιών...

Περισσότερα

Από Τρίτη 3 Φεβρουαρίου έως Τρίτη 28 Απριλίου 2015 και κάθε Τρίτη, στις 13:00 - 17:00 Ανοιχτές πρόβες και σεμινάρια με τον Θανάση ...

Περισσότερα

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 27 Μαρτίου 2014

με τα Σύνολα Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας


Διάλογοι ποικίλων μουσικών συνόλων, διαφορετικών εποχών και ειδών μουσικής, συνοδοιπορία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας με τον μεγάλο και καταξιωμένο λαϊκό συνθέτη και ερμηνευτή μπουζουκιού, Θανάση Πολυκανδριώτη, σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της μουσικής.


Το σχολείο της πόλης των λογίων και των μεγάλων ευεργετών συνομιλεί με το φιλόμουσο κοινό της συμπρωτεύουσας και παρουσιάζει τη δουλειά των μουσικών συνόλων του για πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, φιλοδοξώντας να ανοίξει ο δρόμος για εμφανίσεις και άλλων Μουσικών Σχολείων στην καταξιωμένη αίθουσα “Αιμίλιος Ριάδης”. 


Θα ερμηνευτούν έργα ελληνικής έντεχνης, παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής αλλά και κλασικής και σύγχρονης μουσικής από τους μαθητές, τις μαθήτριες και επιλεγμένους απόφοιτους του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας.


Την Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στην Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση τελεί Υπό την εποπτεία του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.